Over Ons

Goed geklimatiseerde kamers zijn onmisbaar.

Wij creëren een gezonde binnenlucht.

We spenderen het grootste deel van onze dagen binnen. Thuis of op kantoor. Goed geklimatiseerde kamers zijn onmisbaar, zowel voor ons dagelijks comfort als voor onze gezondheid.

De innovatieve systemen van Clima Concept zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, zonder luchtverplaatsing. Dit creëert een gezonde binnenlucht en voorkomt koude hoekjes en tocht.
​​​​​​​
Klimaatwanden en –plafonds worden naast verwarming ook aangewend als koelsysteem. Als de hitte buiten oploopt, koel je je kamers door koud water door de buizen te sturen. Zo wordt je woning of kantoor een heerlijke verblijfplaats tijdens warme zomerdagen.

​​​​​​​Dankzij natuurlijke warmte- en koudeoverdracht via straling bereik je:

  • een gezellige ruimtesfeer
  • een gunstig E-peil
  • een lagere energiefactuur.

Stijn Verheyen - Clima Concept 

Ik volg al meer dan 20 jaar de evolutie van verwarmingstechnieken op de voet. Met mijn technologische achtergrond informeer ik installateurs, vakspecialisten en architecten op een correcte, gedetailleerde manier. Ik ontwerp het plan van A tot Z, breng mijn vakkennis tot op de werf en volg het verhaal op tot in de kleinste details.
​​​​​​​
Belangrijke innovaties zorgden voor een evolutie van vloerverwarming naar gelijkaardige systemen voor wanden en plafonds. Waar vloerverwarming trager opwarmt, reageert wand- en plafondverwarming direct. Zo bereik je snel een aangenaam temperatuursgevoel.

In 2007 werkte ik mee aan een studie om de onzichtbare wegwerking van buizen in wanden en plafonds te verbeteren. We maakten klimaatwanden-en plafonds klaar om te integreren in de privésector. 

Vroeger werden klimaatplafonds enkel toegepast in grote gebouwen zoals ziekenhuizen. Ook vandaag nog kiezen moderne ziekenhuizen voor dit economisch verantwoord verwarmingssysteem om een gezonde binnentemperatuur te creëren. Meer en meer worden ze ook toegepast in kantoren en woningen. 
​​​​​​​
Ondertussen zijn er modernere en innovatievere producten op de markt. Clima Concept werkt samen met verschillende betrouwbare partners.

Onze Partners

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail​​​​​​​